Üdvözöljük fajátékweboldalunkon

Kültéri- és beltéri fajátékok készítése közben, mi is egy időutazáson veszünk részt. Ilyenkor gyermeki énünk előtör és eszünkbe jutnak azok a kedvenc kültéri fajátékok, amikkel az óvoda udvarán szívesen játszottunk, és azok a beltéren is használható fajátékok,
amelyekkel az iskolában sorversenyek izgalmas játékát éltük át.
Adjunk lehetőséget gyermekeinknek, kültéri fajátékkal játszani, ami nemcsak a testet,
de a szellemet is frissen tartja, fejleszti a logikát, kitartást, türelmet.
Nem utolsósorban, sok-sok élménnyel gazdagítja gyermekeinket, amikről ők is szívesen fognak mesélni.

Fajátékok létrejöttére egy rövid történet itt olvasható

Fajátékok megálmodója Muszka Kálmán, a fajátékok elkészítésében, lelkes kollégák, szorgos munkái találhatóak. Weboldal szerkesztését, ügyfelekkel való kapcsolattartást, személyem, Muszkáné Gajdács Beáta végzem.

Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy Önnek és gyermekének a legjobb alapanyagból, tartós, hasznos fajátékokat készítsünk.

Küldetésünk, a lehető legtöbb városban, iskolában, óvodában, magánházak udvarán, közterületeken, az általunk készített fajátékok megtalálhatóak legyenek, melyek segítenek a gyermekek koncentráció, türelem, logika, önfegyelem, kreativitás, motorikus mozgások fejlesztésében. Szeretnénk ha a gyermekeknek a játékok kellemes időtöltést, önfeledt szórakozást biztosítanának szabad levegőn vagy beltéren egyaránt.

Fajátékokat készleten nem tartunk csak a megrendelt mennyiséget gyártjuk le. Fajátékok személyre szabhatóak pl. a gyerekek magasságához igazítjuk, (alacsonyabb lábakkal készül),  így az ovisok is próbára tehetik magukat azokkal a játékokkal, amelyekkel a nagyok is játszanak. Színes memóriajátékok grafikái egyénileg, igény szerint változtathatóak.

Ügyfélszolgálati irodánk, szívesen fogadja hívását a 30/207-1322-es telefonszámon, vagy az info@fajatekwebaruhaz.hu e-mail címünkön.

Bízom benne, folyamatosan bővülő Fajáték webáruházunkban található játékok, elnyerik az Ön bizalmát és tetszését is.